Predstavljanje explore raša aplikacije

Predstavljanje Explore Raša aplikacije

Danas dana 16.7. na prekrasnom Raškom trgu svečano smo predstavili web aplikaciju „Explore Raša“.
Izrada aplikacije bazirana je na web platformi. Prednost je da se ne treba skidati aplikaciju, nego da je dostupna svima koji imaju pristup internetu. Na taj način biti će puno veća vjerojatnost da će gost posjetiti web aplikaciju. Skeniranjem QR koda i dolazak u web aplikaciju potrebno je svega nekoliko sekundi, a skidanje aplikacije nekoliko minuta.
Dizajn aplikacije je rađen tako da bude jednostavan za korištenje svakome, pa čak i za najstariju populaciju koja nije dovoljno potkovana IT znanjem.
Web aplikacija je strukturirana po kategorijama koje su izuzetno bitne turistima koji borave na našem području, kao npr. restorani, barovi, marketi, outdoor, plaže, vidikovci, kampovi, ronilački centri i sl
Cilj aktivnosti je na brz i jednostavan način dovesti gosta na željeno mjesto koje želi posjetiti i istražiti te ga informirati o istom. Na taj način posjetitelj dolazi sigurno i opušteno do željenog mjesta, fotografira se i snima za društvene mreže, označi lokaciju i promovira područje općine Raša. Posjetitelj će imati sve potrebne informacije na jednom mjestu te neće trebati tražiti na drugim web lokacijama.
Više o našem digitalnom turističkom vodiču možete pronaći ovdje.
Scroll to Top